Indonesian Workshops

IRIEN DAMAYANTI - Promotor Indonesische Cultuur

Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Irien en ik ben afkomstig uit Indonesië. Sinds 1995 woon ik al in België en het promoten van de Indonesische cultuur is voor mij een echte passie geworden.

Indonesisch Eten

De traditionele gerechten van mijn geboorteland wil ik graag delen met iedereen. In kooklessen demonstreer ik hoe je deze gerechten ook thuis op een makkelijke manier kunt bereiden. Ik maak de echte nasi goreng en bami goreng, de overheerlijke satés met pindasaus, de loempia's en nog zoveel andere verrukkelijke gerechten voor u klaar. In een gezellig samen zijn geef ik nadien uitleg over de bereidingswijze en dan genieten we met zijn allen van de klaargemaakte gerechten.

Ik vertegenwoordig mijn land ook op wereldfeesten en maak er dan heerlijke gerechten klaar waarbij ik uitleg geef over de verschillende kruiden. Of ik maak Indonesische gerechten klaar voor speciale gelegenheden en feesten.

More

Indonesische Cultuur

Houdt u van de Indonesische archipel? Tijdens workshops over de Indonesische cultuur praat ik graag over mijn land Indonesië. Ik geef bijvoorbeeld uitleg over de Javaanse ceremonies en tradities bij belangrijke gelegenheden zoals het huwelijk of de geboorte. Of ik spreek over de Indonesische klederdracht en toon hoe het traditionele dansen deel uitmaakt van het dagelijkse leven. Of nog hoe het leven van de kinderen op school, thuis en op straat bepalend is voor hun toekomst.

More

Contacteer Me

Contacteer mij voor meer info en om verdere afspraken te maken.

e-mail: irien@skynet.be

Website: javaans.be

About

Java, the heart of the Indonesian Republic. An Orientation to the Culture and Traditions of Java.

Workshops

more

Definitions

  • The Island of Java Java is the fifth-largest island of Indonesia. With a population of 120 million people (65% of the total population in Indonesia) living on an area of 127569 sq. km (7% of the total Indonesian area), it is the most crowded island in the world..
  • Javanese Ceremonies Traditions that are celebrated within the culture of the Indonesian people on Java.
  • Mixed Marriage A mixed marriage is when two people from different cultural backgrounds or different religious traditions or faiths marry.

Website